Neem eens wat meer Tijd voor mij

Consult DoTerra essentiële oliën

 

In 2014 kwam ik toevallig in aanraking met essentiële oliën en de werking daarvan.
Zowel met betrekking tot de fysieke als de energetische werking was ik zo enthousiast dat ik er meer over wilde weten.

Ik heb inmiddels heel wat mensen kunnen helpen met een olie.
Allerlei verschillende soorten klachten; hoofdpijn, spierpijn, allergieën, darmklachten, slaapproblemen, buikgriep, hooikoorts, eczeem, artrose, verwerking van verdriet, angsten, gebrek aan vertrouwen enz...eigenlijk te veel om op te noemen


De oliën van DoTerra kregen mijn voorkeur vanwege hun pure samenstelling. Alleen de werkzame delen van de plant/ boom of bloem worden gebruikt. Er wordt veel wetenschappelijke onderzoek verricht naar de werking van de oliën. Er zijn lezingen, workshops, scholing, symposia en conventies. Dat spreekt me aan.

In Amerika worden de oliën al langer ingezet in ziekenhuizen en verzorgingshuizen. 
Ook in Nederland komt er beweging in het werken met, en inzetten van de oliën op regulier medisch gebied. 
In 2018 heeft Dr David Dezaire, longarts/Pulgomonolist, werkzaam in het Ijsellland Ziekenhuis in Capelle aan de Ijssel tijdens een symposium in Londen zijn bevindingen met oliën gedeeld. Dat zijn mooie stappen die gemaakt worden. Ook in hospices deze oliën worden gebruikt ter ondersteuning.

Is je interesse gewekt en/of heb je een klacht die ik wellicht met een olie kan wegnemen of wil je er gewoon uit interesse meer van weten? Neem contact met me op en we plannen een afspraak waarbij ik je kennis laat maken met de oliën.
Uiteraard is dat een kosteloze afspraak. Een eventuele olie voor jezelf wordt afgerekend.